„Užsikrauk karjerai“

„Youth Empowered“ yra edukacinė programa, skirta jaunimo nedarbo mažinimui, kurią jau nuo 2016 metų Lietuvoje įgyvendina Coca–Cola HBC kartu su nevyriausybine organizacija „Lietuvos Junior Achievement". Programa įgyvendinama net 29–iose šalyse, o „Youth Empowered” renginiuose per šį laiką jau sudalyvavo daugiau nei 130 000 jaunuolių.

Lietuvos moksleiviai buvo kviečiami ONLINE dalyvauti net penktus metus iš eilės vykstančiame  renginyje ,,Užsikrauk karjerai!”, kuris šiemet buvo transliuojamas visoje Lietuvoje!

Renginyje „Užsikrauk karjerai“ mūsų mokyklos mokiniai turėjo puikią galimybę susipažinti su įvairiomis profesijomis, pasiklausyti įkvepiančių specialistų pasakojimų ir sužinoti daugiau apie darbo rinkos perspektyvas. Šis renginys skatino jaunuolius mąstyti apie savo ateities karjeros galimybes, suteikė vertingų patarimų bei įžvalgų apie įgūdžius, reikalingus šiuolaikinėje darbo aplinkoje. Pranešimus skaitė Andrius Francas, Antanas Bernatonis, Mantas Kapočius, Kotryna Stankutė – Jaščemskienė, Artūras Samulis.

Renginys ne tik praturtino jų žinias, bet ir paskatino siekti savo tikslų bei ieškoti būdų, kaip realizuoti save pasirinktoje karjeros srityje. Ši patirtis neabejotinai prisidėjo prie jų asmeninio tobulėjimo ir padėjo formuoti aiškesnį požiūrį į ateitį.

Autorius:
Karjeros specialistė Daiva Šipailienė

Nuotraukos:
Daiva Šipailienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas